Achteraf betalen met Klarna en Afterpay verstandig

Achteraf betalen cadeaus

Ken de voor- en nadelen van betalen met klarna en achteraf betalen

Kopen op rekening kennen we allemaal. Daarmee kwamen hoge rentetarieven. Postorderbedrijven zijn er in het verleden rijk mee geworden. Het verschil tussen deze postordertegoeden en dergelijke ‘betaal later’-apps is dat apps zoals Klarna geen rente in rekening brengen bij vroege aankopen. In plaats daarvan dragen winkeliers de kosten van deze betaalmogelijkheid meestal zelf. Ze hopen dat deze “betaal later”-optie hen meer bestellingen en dus meer verkopen zal opleveren, wat de extra kosten meer dan goed zal maken.

Zowel Klarna als AfterPay voeren bij elke aankoop een risicocheck uit. Schat bijvoorbeeld de waarschijnlijkheid in dat een consument een aankoop kan betalen. Als iemand in het verleden bijvoorbeeld niet met terugwerkende kracht heeft betaald, wordt dit meegenomen in de aanslag. Dit is fundamenteel anders dan naakt zijn. Bij roodstand wordt eenmalig getoetst of de kredietlimiet redelijk is. Gedurende deze tijd wordt een roodstand niet beoordeeld, wat betekent dat consumenten in de problemen kunnen komen omdat hun kredietlimiet niet overeenkomt met hun financiële situatie.

Als je achteraf betalen via een partij als Klarna of Afterpay aanbiedt, heb je hier geen last van. Deze partijen streven actief naar incasso’s bij klanten. U hoeft zelf niets te doen, maar u heeft wel meer kans om een ​​factuur te ontvangen. Actief beleid van de verschillende achterafbetalers heeft het aantal wanbetalers effectief teruggedrongen.

Maak een betalingsplan met klarna en afterpay

Voordelen: Je kunt je bestelling eerst op je gemak ontvangen en bekijken, binnen 14 of zelfs 30 dagen retourneren wat je niet bevalt en betalen voor wat je houdt. Is het bedrag na de eerste betalingstermijn nog niet betaald, dan ontvangt u een eerste aanmaning en heeft u alsnog de tijd om zonder extra kosten te betalen. Achteraf betalen met Klarna, AfterPay of Billink zorgt niet direct voor schulden. Je sluit geen lening af en je betaalt geen rente. Het nadeel is dat deze betaalmethode het soms gemakkelijk maakt om impulsaankopen te doen. Dan wordt het lastiger om je financiën op orde te houden.

Als “in 3 delen betalen” een optie is voor uw bestelling, kunt u deze optie selecteren tijdens het afrekenen in de online winkel. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van Klarna met de geplande betalingsdatum, die we in mindering brengen op de eerste betaling.

Om met Klarna op AliExpress te betalen, winkelt u zoals gewoonlijk en voegt u producten toe aan uw winkelwagentje. Betalingsopties worden weergegeven op het volgende afrekenscherm. In dit artikel bieden we een uitgebreid stappenplan en oplossingen voor de problemen van Klarna.

Weet wanneer je het beste kunt betalen met klarna en achteraf betalen

Koop nu je favoriete producten, verspreid je aankoop over 60 dagen en betaal in 3 renteloze termijnen. hoe? Klarna verdeelt je aankoopbedrag in 3 gelijke delen. U betaalt via automatische incasso op het moment van aankoop, 30 dagen later en 60 dagen later. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en kun je optimaal genieten van je nieuwe aankoop. Je kunt het altijd vervroegd aflossen.

“Ik ben een grote fan van achteraf betalen. Ik doe niets anders meer…zo kan ik meerdere artikelen in verschillende maten thuis laten bezorgen, in mijn eigen tijd passen en retourneren of kopen gemakkelijk zij. Ik betaal pas in de winkel als ik ze heb gepast…?! Dat is het gemak van achteraf betalen met Klarna voor mij.” – Justin

In plaats van achteraf in Bol te betalen (redenen hieronder), betaal ik liever alles in één keer, en als ik geld heb voor een auto of een huis, neem ik een lening/hypotheek (aangezien ik geen loten koop , ik win niet ineens geld).

Stel automatische betalingen in met klarna en afterpay

Vastgelegde Klarna-boekingen worden toegevoegd aan uw boektegoed, dat vervolgens wordt betaald met uw reguliere betalingen. Inclusief open ruimte. Ook kunt u zonder problemen betalingen (gedeeltelijk) terugstorten via Pay. Controleer de betaling, selecteer de producten die u wilt terugbetalen en natuurlijk zorgen wij voor de rest.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. U vindt de betalingsgegevens voor uw aankoop op de factuur die we ontvangen. Betaalgegevens kun je natuurlijk altijd inzien door in te loggen in de Klarna app of bovenaan deze pagina.

Met Klarna’s Betaal in 3 delen kunnen klanten hun bestelling in 3 gelijke delen betalen. Betalingen worden elke 30 dagen automatisch afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening totdat de bestelling volledig is betaald. BELANGRIJKE OPMERKING: u kunt alleen in 3 termijnen betalen als u Betaal later aanbiedt in uw online winkel (minimale verkoop van 35 EUR tot maximaal 4.000 EUR per aankoop).

Bedenk goed hoeveel geld u aan achteraf betalen wilt besteden

Natuurlijk, achteraf betalen klinkt aantrekkelijk, maar het kan ook problemen opleveren. Zorg er altijd voor dat als je ervoor kiest om op rekening te kopen, je er ook zeker van kunt zijn dat je het geld kunt uitgeven. Zo weet je zeker dat je niet in de problemen komt.

Heb je momenteel een laag budget, maar kun je het je niet veroorloven om te kopen? Probeer dan in ieder geval te hoge rentetarieven van creditcardmaatschappijen of bij gespreid betalen te vermijden. Dan is het voordeliger om een ​​persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen. Met een veel lagere rente kun je jezelf een hoop zorgen besparen!

Als je een businessmodel hebt waarbij je weet dat mensen veel moeten betalen als ze de kleine lettertjes niet lezen, dan houd je rekening met mensen die het uiteindelijk niet kunnen betalen, als je slim bent. Iedereen weet dat er achteraf problemen zullen zijn met betalen, als je er niet aan wilt denken, kun je die betaalmethode maar beter niet kiezen.

Klarna winkels in Nederland

Er zeker van zijn dat je producten ook echt ontvangt. Dan ben je met achteraf betalen aan het juiste adres. Zij hebben een compleet overzicht van alle winkels waar je snel, gemakkelijk en veilig kan betalen met Klarna. Dus zoek jij klarna winkels dan moet je hier dus wezen. Daarnaast kan je hun ook altijd een mail sturen als je vragen hebt! 

Afterpay winkels in Nederland

Wil je er een fijn gevoel aan over houden en niet je geld kwijt zijn alvorens je het product hebt ontvangen. dan kies je natuurlijk voor Afterpay winkels. Een veilige manier om je aankopen te garanderen zonder dat je eerst je geld kwijt bent. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe je bod
Jouw bod bedrag
Koop dit domein

Je koopt deze domeinnaam voor

ajax-loader
Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.