🤑 Geld verdienen

Verdien geld met je domein

Snel en gemakkelijk geld verdienen met een domein wat je nog hebt liggen? Dat kan bij SEO Linkbuilding. Wij faciliteren de middelen en jij zorgt voor een goed domein. Onderaan de streep is dit een win-win situatie voor jou en voor ons. Wij keren de gegenereerde inkomsten uit op jouw rekening en je ontvangt netjes een factuur.

Door heel simpel je records bij je hosting provider aan te passen kunnen wij ons startpagina script projecteren op jouw domein. Daarnaast kunnen we een formulier maken op de website waar geïnteresseerde kopers van de domeinnaam in contact kunnen komen. Hierdoor verliest de website niks aan waarde en ben je makkelijk benaderbaar.  

geld verdienen

Uitbetalen kan via factuur

Gemakkelijk en snel een uitbetaling via een factuur. Jij kiest zelf op welke manier je de uitbetaling wil laten plaatsvinden.

Uitbetalen kan via factuur

Gemakkelijk en snel een uitbetaling via een factuur. Jij kiest zelf op welke manier je de uitbetaling wil laten plaatsvinden.

Affiliate systeem

Naast het bovenstaande in het ook mogelijk om affiliate te worden bij ons. Door jezelf te registreren ben je direct geaccepteerd. Maar wat maakt affiliate via ons zo uniek? Dat komt doordat je permanent inkomsten zal verdienen op alle uitgaven van degene die jij hebt aangebracht!

Ter illustratie:
Jij brengt een lid aan. Dit kan je terugvinden in je dashboard onder beheer/affiliate.
Vervolgens koopt dit lid iets via het systeem. Jij krijgt hierdoor 15% van wat de klant heeft aangekocht. Mocht de klant vervolgens een jaar lang niks met het account doen. Maar het jaar daaropvolgend weer wel. Dan pak je gewoon weer de vergoeding van 15%. 

Je eigen affiliate link
Live clicks en registraties volgen
Uitbetaling via PayPal of Bank
Uitbetaling binnen 24 uur (ook in het weekend)
Permanent verdienen op je aanmeldingen

affiliate
Ik wil affiliate worden

 

Vul onderstaand uw gegevens in

Wij controleren de gegevens handmatig. Het kan dus maximaal 48 uur duren voordat wij uw aanmelding goedkeuren.

Ik wil meedoen!