🚀 Linkbuilding Uitbesteden

Als het gaat om linkbuilding uitbesteden ligt de nadruk op het verkrijgen van backlinks op andere externe (hopelijk autoritaire) websites. Deze links brengen SEO waarde over van website A naar website B.

 Linkbuilding op maat gemaakt
 Concurrentieanalyse
 Keyword onderzoek naar volume en haalbaarheid
 Binnen één maand zichtbaar resultaat
 Uitgebreide rapportages en inzichten

Veelgestelde vragen

Hoe zijn jullie onderscheidend?

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Hoe sturen jullie resultaten?

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau zoals Seolinkbuilding is gespecialiseerd in het verhogen van jouw positie in Google. Linkbuilding is hiervoor een uiterst effectieve methode, die draait om het aanleggen van relevante, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige backlinks naar jouw website. Hierdoor stijgt je site in de zoekresultaten op belangrijke zoekwoorden en krijg jij meer leads, bestellingen en klanten. Linkbuilden is dan ook een online marketing strategie die zichzelf op termijn vrijwel altijd terugverdient.

Toch doet niet elk zoekmachine optimalisatie bureau hetzelfde. Het genereren van kwalitatieve backlinks is namelijk een complex proces. Naast voldoende kennis zijn hiervoor jarenlange expertise en een uitgebreid netwerk in de internetwereld nodig. De verkeerde links kunnen averechts werken en dit maakt het van groot belang om niet met elke linkbuilding specialist in zee te gaan. Alleen backlinks die over een langere periode vanaf autoritaire en betrouwbare (internationale) websites worden aangelegd, leiden tot het meest optimale en duurzame resultaat in Google.

Gratis adviesgesprek

Starten met linkbuilding? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze experts

  Vandaag zijn we 24 keer benaderd 🔥

  Trustpilot

  9.6 | 321 reviews

  Google

  8.9 | 89 reviews

  Feedback

  9.1 | 25 reviews

  *Aanvraag vandaag ingediend? Wij bellen altijd terug. Heeft het de voorkeur dat wij mailen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden

  Mail met ons
  linkbuilden uitbesteden

  Wat is linkbuilding uitbesteden

  Hoe heb je ons gevonden? Dat zou inderdaad via Google kunnen zijn want we hebben prachtige metrics en uitstekende linkbuilding voor onze eigen site. Er zijn weinig anderen die gelijkwaardig scoren in de rankings. Maar hoe doe je dit voor jezelf? Wij weten hoe het werkt maar we begrijpen ook heel goed dat dit niet jouw core-business is. Wanneer je zoekt naar een partij die je helpt met betere vindbaarheid dan ben je nu op het juiste adres.

  Wij weten wat het betekent om een site op te zetten en niet gevonden te worden. Je schrijft prachtige teksten en zoekt de beste afbeeldingen uit voor je website. Wellicht plaats je ook al de alt-tags bij de afbeeldingen. Al dat werk wat je hebt gedaan, maar je producten, blogs en wellicht diensten worden niet bekeken of besteld. Veel mensen gooien dan ook snel het bijltje erbij neer. Ook wij hebben het moeten leren door veel fout te doen en te onderzoeken welk algoritme werkt voor een betere ranking.

  Waarom linkbuilding uitbesteden?

  Wil jij gewoon bezig zijn met waar je goed in bent, of heb je geen zin om ons systeem je eigen te maken? Wellicht weet je niet hoe je de juiste keywords selecteert. Dit zijn allemaal redenen om je linkbuilding uit te besteden. Maar misschien ben je of zijn jullie wel een gevestigde naam in de markt, maar maakt de concurrent het jullie moeilijk door sterke linkbuilding waardoor het een verloren race lijkt. Wat ons betreft is een gedreven concurrent het ideale startsein om aan de slag te gaan met linkbuilding.

  Ondernemen op het internet is een dynamische bezigheid. Je concurrent is continu bezig om de etalage weer in de schijnwerper te plaatsen. Maar laat dat nu net de plek zijn waar jij ook wil staan. We kunnen dan wachten en hopen dat het vanzelf komt, maar in veel gevallen hebben zij al ontdekt hoe zoekmachine optimalisatie of linkbuilding werkt. In veel gevallen kan je er wel vanuit gaan dat zij de linkbuilding uitbesteden. 

  linkbuidling

  Ga zelf linkbuilden met onze Tool!

  Gemakkelijk en snel een individueel links kopen door credits te besteden via het gebruiksvriendelijke dashboard!

  linkbuilding uitbesteden

  Linkbuilding uitbesteden

  Gemakkelijk geautomatiseerd en snel linkbuidling opzetten. Onze experts helpen je verder en jij profiteert van de resultaten.

  Verschillende SEO Linkbuilding strategiën

  Linkbuilding zorgt ervoor dat u een hogere autoriteit heeft, waardoor mensen uw website gemakkelijker kunnen vinden en zo uw potentieel om nieuwe klanten aan te trekken en uw naamsbekendheid te vergroten, vergroot. De meest effectieve SEO-techniek is om zoveel mogelijk kwaliteitslinks naar uw site te krijgen. Om te slagen moet u zoveel mogelijk relevante en constante links krijgen. U moet zoveel mogelijk kwaliteitslinks naar uw website krijgen. Het is cruciaal dat de links worden toegevoegd aan geschikte websites en dat elke maand hetzelfde aantal links wordt toegevoegd of toegevoegd. Google vindt over-optimalisatie en consistentie in linkbuilding cruciaal.

  Er zijn vele methoden om links te bouwen, maar deskundigen zijn het erover eens dat het een moeilijk en ingewikkeld proces is. Als u weet hoe u links moet bouwen, bent u uw concurrenten in verschillende opzichten voor. In het licht van het feit dat linkbuilding de laatste jaren uiterst complex is geworden, is de aanschaf van een linkbuildingpakket een goed idee. SEO en linkbuilding in het bijzonder zijn aanzienlijk geavanceerder geworden.

  Linksbuilding pakket waarde?

  Het belang en de waarde van links zijn al lang bekend bij SEO. Zoekmachines gebruiken de hoeveelheid links op uw website om het belang of de waarde ervan voor gebruikers te meten. Hoe hoger uw zoekmachine positie, hoe groter uw kans is om te stijgen als gevolg van meer links. Het is mogelijk om een aanzienlijk deel van het SEO-werk te omzeilen door gebruik te maken van linkbuildingpakketten. Dat is uiteraard de moeite waard, want er zijn meer dan 200 factoren waarmee u rekening moet houden als u hoger in de rankings wilt komen, aldus Google.

  links
  pakketten-kiezen

  Linkbuilding en de complexiteit

  Zonder kennis en ervaring is het tegenwoordig steeds moeilijker en tijdrovender geworden om aan SEO te doen. In de afgelopen jaren heeft Google zijn rankingfactoren elk kwartaal uitgebreid, waardoor het steeds moeilijker en tijdrovender wordt om aan SEO te doen zonder kennis en ervaring. Om concurrerend te blijven voor hogere rankings, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste aanpassingen. Ook is constante monitoring en tweaking vereist.

  Onderdelen van SEO en Linkbuilding

  Autoriteit is een belangrijke SEO-kwaliteit. Linkconstructie is een van de meest effectieve methoden om autoriteit te verbeteren. Het tweede deel van SEO is de techniek. Website structuur, snelle laadtijd en minder fouten behoren tot de dingen die u kunt doen om een duidelijke online organisatie neer te zetten. Dit laatste deel van SEO heeft betrekking op alles wat de klant nodig heeft. Zo hoog mogelijk scoren in de zoekresultaten is waar het bij Search Engine Optimization om draait. Deze onderdelen vormen samen een strategie om de positie in de zoekmachine te verbeteren.

  Linkbuilding pakket is uitstekende investering

  SEO uitbesteden is een grote en verstandige investering als u het uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf. Als u alleen advertenties op sociale mediakanalen inzet, krijgt u alleen rendement op uw investering als u blijft betalen. Zodra u stopt met betalen, krijgt u geen resultaten meer. SEO daarentegen biedt een gestaag rendement dat zich na verloop van tijd terugbetaalt. Door te werken met een linkbuildingpakket van Seolinkbuilding creëert u een permanent en blijvend marketingkanaal waarin u uw kostbare tijd kunt investeren en vervolgens weer in uw eigen bedrijf kunt investeren.

   

  Neem vrijblijvend contact op

  Tijd voor een adviesgesprek nadat je alle bovenstaande stof tot je hebt genomen? De link builder Mike de Ruiter staat je graag te woord. 

   mike de ruiter

   Mike de Ruiter

   De Linkbuilder

   Onze linkbuilding pakketten

   Beter dan dit gaat het niet worden. Laat jezelf verbazen door de kracht van de linkbuilding. Alle pakketten zijn geschikt voor nieuwe en bestaande websites. Twijfel je over welk pakket het best voor je site geschikt is. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   🔥 super pakket
   €199 p.m.
   Ga vliegensvlug van start en laat je verbazen wat wij kunnen doen met het super pakket!

   70%
   ✅ Direct geplaatst
   🧾 Factuur per mail
   ⭐ Hoge kwaliteit
   🔗 50+ Links in het jaar geplaatst
   📰 10+ Blogs op ons PBN netwerk
   🌍 1 Micro site uniek gemaakt t.b.v. de campagne
   💊 Toxic backlinks verwijderen
   🏆 1ste pagina garantie
   Bestellen
   🔒 Turbo pakket
   €399 p.m.
   Je hebt al het nodige aan linkbuilding gedaan, maar de concurrentie blijft je voor. Wij helpen je verder!

   82%
   ✅ Direct geplaatst
   🧾 Factuur per mail
   ⭐ Hoge kwaliteit
   🔗 110+ Links in het jaar geplaatst
   📰 22+ Blogs op ons PBN netwerk
   🌍 2 Micro sites uniek gemaakt t.b.v. de campagne
   💊 Toxic backlinks verwijderen
   🏆 1ste pagina garantie
   Bestellen
   🎯 Max pakket
   €1299 p.m.
   Beter dan dit gaat het niet worden. Het Maximus pakket voorziet je van puur en alleen kwaliteit!

   85%
   ✅ Direct geplaatst
   🧾 Factuur per mail
   ⭐ Hoge kwaliteit
   🔗 400+ Links in het jaar geplaatst
   📰 100+ Blogs op ons PBN netwerk
   🌍 12 Micro sites uniek gemaakt t.b.v. de campagne
   💊 Toxic backlinks verwijderen
   🏆 1ste pagina garantie
   Bestellen

   Inschrijven is altijd met een minimale afname van 3 maanden. Tevens is er een bedrag van €79 voor het inschrijven. Dit bedrag gebruiken wij voor de concurrentie-analyse en zoekwoorden onderzoek t.b.v. de campagne. Wij zetten deze om naar een eenmalige korting wanneer we na een jaar verder gaan.

   lnikbuilding uitbesteden voorbeeld

   Campagne Wonen

   Prachtig voorbeeld van ons werk. De klant had al jaren een contract met een Seo bedrijf. De resultaten waren stabiel. Maar dankzij ons was er een enorme groei

   Campagne Wonen

   Ook hier is goed te zien dat de klant in een dip raakte met het aantal keywords. Dankzij onze inzet hebben we weer een groei in gang gezet!

   Linkbuilding uitbesteden

   Campagne Betaalvariant

   Een super voorbeeld van een site die gloednieuw was en begon met ons Deluxe pakket. Binnen 2 maanden tijd op de eerste pagina van Google en 700+ keywords geïndexeerd!

   Linkbuilding uitbesteden

   Campagne Product

   Een website die een snelle groei wilde maken. Deze klant begon in april met het turbo pakket en heeft in oktober doorgepakt met deluxe!

   Linkbuilding pakketten

   Linkbuilding is een van de meest uitdagende maar effectieve technieken om hoger te scoren in zoekmachines. U kunt link building in een verscheidenheid van methoden doen, maar het is bijzonder moeilijk omdat het zowel on-page SEO als off-page SEO vereist. Seolinkbuilding heeft verschillende link building oplossingen ontwikkeld om u te helpen snel kwalitatieve en relevante backlinks te krijgen. Uw pagina’s zullen hierdoor hoger ranken in de zoekmachines.

   Wij bieden verschillende soorten linkbuilding pakketten aan. Allemaal met een eigen expertise. Je kan dus zelf kiezen waar je op wil focussen. Wij zorgen ervoor dat de links van hoge kwaliteit zijn en blijven! 

   linkbuilding-pakketten

   Landelijk linkbuilden

   Wilt u in het hele land gevonden worden? Webwinkels kunnen enorm profiteren als ze gevonden worden op het platform van Seolinkbuilding. Is ons Boost DR pakket iets voor u? Dan staat u in de top 5 voor minimaal twee zoekwoorden. Zo staat u in de top 3 voor minstens drie trefwoordzinnen als u kiest voor meerdere pakketten die wij aanbieden op onze site. Hoe dan ook garanderen wij de hoogste kwaliteit.

   Uiteraard is het ook mogelijk om onze links in te zetten voor een locale campagne. Wil je enkel in een stad gevonden worden. Dan kan je dit heel simpel doen door je locatie in de keyword extra toe te voegen. Hierdoor zal Google zien dat je voor die locatie bezig bent!