Achteraf betalen hoe werkt dat?

Veel mensen in Nederland kiezen steeds vaker voor de methode van achteraf betalen. Dit is om meerdere redenen steeds populairder aan het worden. Wij nemen een aantal van deze providers onder de loep.

Hoe begon achteraf betalen?

Achteraf betalen is er al sinds jaar en dag. Voor de digitalisering van de markt werkte men veelal met acceptgiro en waren er mensen die enkel en alleen op die manier werkten. 

Ondanks het feit dat veel betalingen tegenwoordig via internetbankieren verlopen, kunt u nog steeds betalingen ontvangen via Acceptgiro. U moet de naam van het bedrijf, het betalingskenmerk van de overboeking, het rekeningnummer van het bedrijf en vaak ook het bedrag invoeren. U ondertekent het formulier en geeft eventueel uw rekeningnummer op. Uw bank handelt de overboeking af.

acceptgiro

Achteraf betalen met Afterpay
U kunt met AfterPay een artikel kopen bij een bepaalde webwinkel en na ontvangst direct betalen. U ontvangt het artikel en moet het bedrag binnen een maand betalen. U kunt uw bestelling geheel of gedeeltelijk houden als u besluit deze te houden.

U betaalt alleen voor de artikelen die u houdt als u alle artikelen terugstuurt. AfterPay is opgericht in 2005 en biedt AfterPay betalingen aan. U kunt uw aankoop dus thuis bekijken, uitproberen en ervan genieten. Nadat u uw bestelling heeft goedgekeurd, wordt deze met één klik betaald. Er zijn inmiddels vele Afterpay winkels die deze methode ondersteunen op hun website.

Achteraf betalen met Klarna
Bij de aankoop verstrekken klanten hun contactgegevens, waaronder hun naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Klanten worden kredietwaardig geacht en bij goedkeuring in het Klarna-systeem opgenomen. “Betaal nu” en “betaal later” knoppen vergemakkelijken nu online aankopen via Klarna check-out. Er zijn genoeg Klarna winkels die deze methode accepteren.

Als uw klant onmiddellijk een aankoop wil doen, kan hij dat met één klik doen. De klant kan de factuur in twee termijnen betalen of in brokken met een deelbetalingsplan. Andere betaaldiensten bieden geen betaling in termijnen aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe je bod
Jouw bod bedrag
Koop dit domein

Je koopt deze domeinnaam voor

ajax-loader
Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.