Metaaldetector winkel – Leuke metaaldetector winkels in de buurt

Metaaldetector winkel in Nederland? Daar zijn er genoeg van! Als je gaat beginnen met schatgraven en de metaaldetectie hobby, of je bent op zoek naar naar een specifiek product, dan kan je dat natuurlijk gewoon online bestellen. Maar het is ook altijd leuk om hier een paar uurtjes vrij voor te maken en een metaaldetector winkel te bezoeken. In Nederland zijn namelijk een aantal hele leuke metaaldetector winkels te vinden die zeker een bezoekje waard zijn. Ik heb ze even op een rijtje gezet.

Metaaldetector winkel Detectorandus

metaaldetectorwinkel detectoranusDetectorandus is een metaaldetector winkel gevestigd in Lutten. Oprichter en eigenaar van Detectorandus is Detector Guru Alwin Ballast. Alwin is met zijn bedrijf lekker actief op social media en houdt zich ook bezig met het geven van cursussen. Wil je een goede service, uitstekend advies van een expert in het vak en kwalitatieve producten? Aarzel niet en neem direct een kijkje bij Detectorandus. Een absolute aanrader in de metaaldetectie branche, en je kunt alles online bestellen!

Naar de webshop »

Tel: 0625493382
Ribesstraat 42
Postcode: 7775 BK
Plaats: LUTTEN

Detectiespecialist D.J. Laan

metaaldetector winkel D.J. LaanDetectiespecialist D.J. Laan is een metaaldetector winkel in Nederland. D.J. Laan is opgericht in 1980. oorspronkelijk door Louris Laan en zijn zoon Dirk Jan Laan. Dirk Jan Laan is na 41 jaar nog steeds werkzaam in de winkel en actief betrokken bij alle activiteiten. Inmiddels is zoon Matthijs toegetreden tot het bedrijf.

Tel: +31 (0) 593286
Mail: [email protected]
Adres: Koningstraat 1
Postcode: 1777 AA
Plaats: Hyppolythushoef
Website: www.djlaan.nl

Detectorwereld

metaaldetector winkel detectorwereldDetectorwereld is een hele leuke metaaldetector winkel in Hoorn en bestaat al ruim 15 jaar. Roy Schouten heeft het bedrijf 3 jaar geleden geleden overgenomen en is nu eigenaar van Detectorwereld. Roy is een zeer betrokken, behulpzame en vriendelijke ondernemer en een absolute aanwinst voor de nieuwe generatie metaaldetector winkels. Roy is zelf erg ervaren in het zoeken met metaaldetectors en kan fantastisch advies geven over verschillende soorten metaaldetectors van verschillende merken.

Tel: 0031 (0) 618726319
Mail: [email protected]
Adres: Van Goghhof 12
Postcode: 1628 XJ
Plaats: Hoorn
Website: www.detectorwereld.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe je bod
Jouw bod bedrag
Koop dit domein

Je koopt deze domeinnaam voor

ajax-loader
Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.